Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Top Gun 2, drugič
34 let po prvem delu bodo spet frčali po nebu – Top Gun – Maverick vzleta in prihaja v kinematografe junija prihodnje leto.
Artur Švarc
16. december 2019 | 18:58:00

Drugi del Top Guna bi moral premiero doživeti že julija letos, pa so postprodukcijo zaradi kompliciranih letalskih prizorov prestavili za skoraj celo leto dni. V filmu je še naprej v glavni vlogi Tom Cruise kot Maverick, namesto Kelly McGillis, ki je rekla, da je za film prestara in debela, pa bo na motorju sedela Jennifer Connelly. O sami zgodbi še ni veliko znanega, razen da je Maverick obtičal v Top Gunu kot inštruktor in nikoli ni napredoval.

Piloti kot so on, so v času sodobne tehnologije dronov obsojeni na izumrtje, vendar ne danes, kot pove Maverick svojemu nadrejenemu. V Top Gunu se šola tudi Gooseov sin, ki je na Mavericka jezen, saj ga krivi za smrt svojega očeta v prvem filmu. Kakorkoli že, napovednik obeta, v filmu pa so vsi leti posneti v živo brez računalnikov, kar je bil tudi Cruiseov pogoj, da je sodeloval v filmu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija