Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Airbusov helikopter z Aston Martinovimi začimbami
Airbus in Aston Martin sta včeraj predstavila plod njunega prvega sodelovanja.
Artur Švarc
4. januar 2020 | 4:33:00

ACH130 Aston Martin Edition je posebna izdaja tega helikopterja z notranjo opremo Aston Martina, ki svoje znanje in navdih prispeva tudi pri jahtah in letalih.

Ta posebni Airbus ACH130 bo na voljo v štirih izdajah, ki so prikrojene po idejah britanske avtomobilske tovarne, tako na zunanjosti kot v kabini.

Prva različica je odeta v Stirling Green zeleno, preostale tri, ki jih je treba naročiti posebej, pa so Xenon Grey, Arizona in Ultramarine Black. Za notranjost so na voljo izdaje Oxford Tan, Pure Black, Cormorant in Ivory.

Če odmislimo barvne kombinacije, je Aston Martin dodal predvsem pridih prestiža, ne samo v usnju in šivih ampak tudi v bolj subtilnih elementih: od sedežev, ki imajo enake detajle kot tisti v DB11, do Aston Martinovih krilc, vtisnjenih v usnje in logotipa na armaturki.

Airbus ni razkril, koliko več bo treba plačati za te dodatke, le to, da se prodaja začenja v prvem četrtletju letos.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija