Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

Najosupljivejši pristanek potniškega letala

Video

Video - Najosupljivejši pristanek potniškega letala
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.8.2022 21:01:00

Veliki stroji večino ljudi navdajo z navdušenjem in strahospoštovanjem, ki je še večje, če se jim lahko čisto približamo. O tem so se prepričali obiskovalci grškega otoka Skiatos, ki se lahko pohvalijo z edinstveno izkušnjo.

Urša Prosenjak

Letališče na otoku Skiatos ima pristajalno stezo zelo blizu Egejskega morja, kar od pilotov zahteva precej spretnosti, saj se s pristajajočim letalom skoraj dotaknejo ceste med letališčem in bližnjo plažo. Majhno območje javno dostopnega pločnika na severnem delu pristajalne steze je zato priljubljena točka aviatičnih in adrenalinskih navdušencev, ki lahko pristanek letala tu doživijo drugače kot kjerkoli drugje na svetu.

V spodnjem posnetku je z različnih kotov prikazan pristanek letala Airbus A321 družbe Wizzair in ujame srhljivost in vznemirljivost takšnega pristanka skozi oči opazovalcev na trdnih tleh.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs 14.8.2022 22:44:12
Neka podobnega sem kot anorak prakticiral na nekem drugem grškem otoku - ampak tole je pa še za pet stopenj bolj holy shit...
klemens 15.8.2022 9:04:50
Dozivel na St. Maarten, je pa lahko nevarno, nekega gospoda je odpihnilo v morje s fotoaparatom, ker je piš iz motorja tako močan.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija