Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Srednja pot
promet   |   Nenavadna nesreča
Srednja pot
Na kitajski avtocesti je voznike presenetil nenavaden prizor. Neodločena voznica je kot kaže izbrala srednjo pot, ki pa se ni ravno obnesla.
Urša Prosenjak
4. januar 2021 | 7:06:00

Seveda je šlo za nesrečo, ki jo je celo ujela kamera. Dogodek se je zgodil že septembra, a je posnetek nesreče šele zdaj na družabnih omrežjih obkrožil svet. Neka voznica je ob pri izvozu z avtoceste očitno zgrešila vozni pas, ter zadela steber med izvozom in voznim pasom na avtocesti. Ob tem je imela srečo, da se je avto obrnil za 90 stopinj in se navpično naslonil na steber.    

Voznica se je v nesreči poškodovala, zato so jo odpeljali v bolnišnico, sopotnici pa sta odnesli celo kožo in razen razburjenja ob nenavadnem pripetljaju nista utrpeli škode. Glede na način trčenja bi se zgodba lahko končala precej bolj tragično. Kaj natančno je privedlo do bližnjega srečanja avtomobila in stebra, pa ni znano.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
Fotografija tega dogodka je krožila po spletu takoj po nesreči...video je pa očitno res šele zdaj prišel ven
4.1.2021 12:45:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija