Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novosti   |   Posebne izdaje: BMW M340i Touring First Edition
Divja jaga za družino
Kompaktni družinski karavan je dobil svojo najmočnejšo različico in ob štartu tudi posebno izdajo.
Artur Švarc
27. julij 2020 | 6:52:00

Kot je pri proizvajalcih že v navadi, določeni modeli in različice dobijo posebno prvo izdajo. M340i Touring je več kot prikladen družinski avto, če je v njem voznik sam, saj do stotice pospeši v 4,4 sekunde.

Prva izdaja je omejena na 340 primerkov in odeta v posebno Frozen Dark Grey sivo barvo, ima laserske žaromete in LED zadnje luči. Zunanjost je dodatno okrenčljana s svetleče črnimi detajli, vključno z ledvičkami, strešnimi nosilci in difuzorjem. Avto je obut v dvobarvna 19-palčna kolesa, za katerimi se sončijo rdeče zavorne čeljusti.

Notranjost je prav tako posebna in je mešanica dveh individualnih usnjenih upodobitev, Silverstone in Fjord Blue, vse skupaj pa je prešito z oranžnimi šivi. First Edition značka s serijsko številko je postavljena nad sovoznikov predal, večina površin pa ima dodatke iz lakiranega karbona.

Trilitrski i6 zmore 281 kW (382 KM), osemstopenjska avtomatika pa moč prenaša na vsa štiri kolesa.

Omejena serija je že na voljo v nekaterih evropskih državah, Avstraliji, na Novi Zelandiji, v Južni Koreji in na Japonskem, na Bližnjem vzhodu, v Kanadi, Braziliji in Mehiki. V enaki maniri velja to tudi za običajno limuzino.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija