Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Italijanski poklon ameriški tehnologiji
Novosti   |   Posebna izdaja: Fiat 500 Hey Google
Italijanski poklon ameriški tehnologiji
Z vse večjo digitalizacijo avtomobilov se proizvajalci tudi vse bolj povezujejo z IT podjetji. Novo sodelovanje sta osnovala tudi Fiat in Google in ga dvignila na novo raven.
Urša Prosenjak
3. april 2021 | 0:39:00

Fiat je predstavil novo posebno serijo modela 500, ki so jo poimenovali Hey Google.  Sodelovanje s tehnološkim gigantom so obeležili z Googlovo barvno shemo zunaj in znotraj in ikonografijo Hey Google na zunanjosti. Pri Fiatu so o novi posebni izdaji povedali, da je popolna kombinacija kultnega dizajna, svežine in trenda.

V notranjosti najdemo sedempalčni infotainment z vgrajenim Google asistentom in drugimi edinstvenimi možnostmi, ki jih omogoča Fiatova storitev povezljivosti Mopar Connect. Uporabnik lahko upravlja z določenimi funkcijami svojega avta oddaljeno s pomočjo Googlovega digitalnega asistenta na pametni napravi ali z Google Nest Hub. Na ta način lahko preverijo raven goriva, prižgejo luči, preverijo, ali je avto zaklenjen ter poiščejo najbližji Fiatov servis. Lastnik lahko tudi prejme obvestila, kadar avto preseže določeno hitrost ali zapusti določeno geografsko območje.

Različica Hey Google bo na voljo za modele Fiat 500, 500X in 500L MPV, dobavljiva pa bo v desetih evropskih držaavah: v Veliki Britaniji, Franciji, Španiji, Nemčiji, Italiji, Avstriji, Švici, Belgiji in na Poljskem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Vedno bolj občudujem svežino oblike malega 500 po 14 letih
3.4.2021 8:50:26

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija