Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Opozorilo
12. avgust 2020
Pri Fordu so izdali opozorilo za vse lastnike Kuge PHEV izdelane pred 5.junijem, naj se baterij do nadaljnjega ne polni, saj to lahko privede do požara.
Neuradno
11. avgust 2020
Neimenovani viri pri bavarski avto hiši razkrivajo, da je uprava menda požegnala nov projekt, ki bo na cesti opazen po letu 2023.
Posledice pandemije
11. avgust 2020
Pandemija koronavirusa je močno prizadela evropsko avtomobilsko industrijo, kar se kaže tudi v prodajnih rezultatih.
Najdba
11. avgust 2020
Med starodobniki se je na spletu pojavil skoraj nov Fiat Uno, ki išče novega lastnika. Uradno mu do statusa starodobnika manjka še nekaj let, prvič je bil namreč registriran septembra 1996, je pa za svojih 24 let nenavadno dobro ohranjen.
11. avgust 2020
Pri Automotive News Europe pišejo, da naj bi pri Mitsubishiju v kratkem sprejeli pomembno odločitev, ki bo precej vplivala na poslovanje znamke.
Najdba
11. avgust 2020
Nekje na Kitajskem so pred nekaj dnevi po naključju našli tri zapuščene avtomobilske dragulje, med katerimi najbolj izstopa prav Porsche Carrera GT.
Geely
11. avgust 2020
Kitajski proizvajalec avtomobilov Geely razvija strategijo, s katero bi lahko postal prvi kitajski avtomobilski gigant v svetovnem merilu. Strategija vključuje uporabo platforme, ki so jo razvili z Volvom, namenjena pa je novim modelom znamke Proton, ki je delno v Geelyjevi lasti.
Luksuz
10. avgust 2020
Sodelovanja med avtomobilskim proizvajalcem in proizvajalcem alkoholnih pijač ne vidimo prav pogosto. A čeprav avtomobili in alkohol ne spadajo ravno skupaj, pa so oboji lahko sinonim glamurja. Zlasti, ko govorimo o prestižnih znamkah, kot sta Aston Martin in Bowmore.
Napoved
10. avgust 2020
Da bi pri Toyoti opozorili na športno-hibridnega terenca, ti ponudbo bogatijo z novo serijo Black Edition.
Napoved
10. avgust 2020
Korejski proizvajalec je zelo resno zastavil strategijo za razvoj električnih vozil in s tem postavil temelje za rojstvo nove avtomobilske znamke.
Hyundai
9. avgust 2020
S psi je vse boljše. Tudi če nimamo možnosti, da bi si omislili svojega lastnega, nam polepšajo življenje že zato, ker so. Eden izmed njih je Tucson Prime, najpriljubljenejši prodajalec vozil Hyundai.
Superšportnik
8. avgust 2020
Nič presenetljivega ni, da so nekateri avtomobili iz 90-ih let prejšnjega stoletja danes vredni več, kot so bili kot novi, toda v nekaterih primerih pa je ta vrednost vrtoglavo narasla.
Fisker
8. avgust 2020
Proizvajalec električnih avtomobilov Fisker je v petek presenetil z novico, da bo njihov novi model Ocean nastajal v naši neposredni bližini.
Preskus
8. avgust 2020
Objavljamo tri video zapise, ki so se znašli na posebnem ameriškem forumu, v katerih Bronco zelo jasno prikazuje svoje terenske sposobnosti.
Igračka
7. avgust 2020
Bentley ponuja ljubiteljem znamke model Continental GT za ceno nove Dacie Sandero. Žal ga bodo kupci lahko le občudovali, za volan pa ne bodo mogli sesti. Gre namreč za model v merilu 1:8.
Nenavadno
7. avgust 2020
Na nemški avtocesti je nek voznik napravil prekršek, ki bi ga sicer stal 20 evrov, a bo zanj moral odšteti 1500 evrov. Dogodek se je pripetil aprila, te dni pa je dobil sodni epilog.
Novo
7. avgust 2020
Tovarniški dirkač Ducatija je pred kratkim dobil novo športno terensko raketo za uporabo v zasebne namene.
Napoved
7. avgust 2020
Ford je za 24. september napovedal rojstvo Pume z oznako ST. Slednjo bo gnal navit trivaljnik, ki smo ga spoznali že v Fiesti ST.
SEMA
6. avgust 2020
Malodane vsi večji dogodki v svetu avtomobilizma so bili letos odpovedani ali pa so se odvijali za zaprtimi vrati. Za avtomobilski salon SEMA v Las Vegasu, ki velja za največji salon predelanih vozil na svetu, je še vse do nedavnega ostajalo upanje, da bo vendarle svetla izjema, zdaj pa so organizatorji sporočili, da je dogodek uradno odpovedan.
Odziv
5. avgust 2020
Elon Musk ni ravno zadovoljen z razsodbo nemškega sodišča, da je oglaševanje Teslinega Autopilota zavajajoče. Na trditve nemških strokovnjakov in pravosodja se je odzval v svojem značilnem slogu.
1 / 944

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija