Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Prometna varnost
11. april 2021
Covid je spremenil življenja mnogih posameznikov, močan vpliv pa je imel tudi na družbo kot celoto. Na različne načine je vplival na promet, dnevne migracije in uporabo tehnologije v vsakdanjem življenju.
Sodelovanje
10. april 2021
Kitajski Arcfox je napovedal novo luksuzno vozilo AlphaS HBT, ki bo nastalo v sodelovanju s podjetjem Huawei.
Napovedujemo
10. april 2021
Pri Škodi bodo v cenike v kratkem uvrstili nov paket opreme, s katerim se bo Octavia postavila tik pod najbolj športno različico RS.
Avtomobilska osebnost leta
10. april 2021
To je postal šef Toyote, izbralo pa ga je 90 novinarjev iz vsega sveta.
Nevarno
10. april 2021
Razbita vetrobranska stekla se zgodijo, a večina ljudi poskrbi za popravilo in nadaljuje z življenjem. Nek voznik Subaruja Outback pa se je odločil drugače. Zdelo se mu je povsem sprejemljivo voziti s povsem razbitim steklom.
Honda
10. april 2021
V večjem delu sveta so avtomobilski saloni še vedno le v virtualni obliki, na Kitajskem pa se stvari že vračajo v normalo.
Lancia 037
9. april 2021
Sredi junija bo v Milanu potekala dražba obnovljene tovarniške Lancie 037 s serijsko številko šasije SE 037-001.
Nov logotip
9. april 2021
V januarju, ko je Luca De Meo predstavljal novo Renaultovo strategijo, so prvič predstavili prototip električne Petke, zdaj pa zelo resno delajo na novem projektu. To dokazuje nov logotip, ki so ga nedavno registrirali v patentnem uradu.
Tunizija
9. april 2021
V zadnjem desetletju se je globalna revščina sicer zmanjšala, vseeno pa so še vedno predeli, kjer si večina prebivalstva ne more privoščiti nakupa novega avta. Ena izmed njih je Tunizija, kjer so se s težavo spopadli tako, da so razvili avto domače znamke.
McLaren
9. april 2021
McLaren ob premieri hibridne Arture ni razkril performančnih podatkov, so pa impresivni.
Varnost
8. april 2021
Voznik v povprečju porabi 4,6 sekunde, ko ob prejetju SMS sporočila med vožnjo pogleda na telefon. Toliko časa njegova pozornost ni usmerjena na cesto.Lexus je razvil inovacijo, ki voznikom pomaga razumeti nevarnost tovrstnega početja.
Ponudba trgovskega velikana
8. april 2021
Trgovska mreža E.Leclerca v Franciji bo v kratkem v svojo ponudbo uvrstila tudi Dacio Spring za najem. Kot pravi prvi mož tega francoskega trgovca Michel-Edouard Leclerc, bo ta avto dostopen za vsakogar.
Neuradno
8. april 2021
Italijani so leta 2019 v Ženevi prvič predstavili študijo novega športnega terenca, leto kasneje se je izkazalo, da je avto že pripravljen za serijsko proizvodnjo, vmes so se zgodile lastniške menjave in Tonale še kar ni pripravljen na prodajo.
Napovedujemo
8. april 2021
Znano je, da Citroen že dlje časa v svojih delavnicah razvija nov avtomobil, zdaj pa je napočil čas, da svojo novo stvaritev razkrijejo pred širšo javnostjo.
Škoda
8. april 2021
Škoda je v zadnjih dneh pred predstavitvijo prenovljenega modela Kodiaq objavila video napovednik, ki razkriva nekaj podrobnosti oblikovanja.
Kitajska
7. april 2021
Čeprav je v Evropi legendarno Fordovo ime izginilo že pred 20 leti, še vedno obstaja.
Mercedes CLS
7. april 2021
Po nekaj letih nabiranja kupcev na trgu, so Nemci velikemu CLS-u namenili nekaj manjših nadgradenj.
V ZDA je to dovoljeno
7. april 2021
Po mnenju ameriške izpostave VW-ja, Subaru Outback ni avtomobil, ki bi v današnjih časih sodil v naravo.
Tesla
6. april 2021
Nova nenavadna zamisel ustanovitelja električnega giganta.
Pred premiero
6. april 2021
Seat je objavil videonapovednik in prvo fotografijo prenovljenih modelov Ibiza in Arona, ki ju bodo v celoti predstavili 15. aprila.
1 / 983

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija