Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Prilagoditev
26. februar 2020
Porsche Exclusive Manufaktur je oddelek, ki pri Porscheju skrbi, da so vozila v določenih primerih nekoliko bolj prilagojena želja kupcev. Svojemu naboru storitev pa so zdaj dodali še neobičajno novost. Kupec si bo lahko avto označil s prstnim odtisom.
26. februar 2020
Pietro Gorlier, ki pri FCA nadzira evropske, del afriških in bližnjevzhodne trge, je za italijanski Quattroruote potrdil, da gre Alfin mali križanec v serijsko proizvodnjo v drugi polovici leta 2021.
Audi
26. februar 2020
Audi z novim A3 razkriva svojo okoljsko osveščenost. Notranjost vozila bo iz recikliranega materiala.
Napovedi
25. februar 2020
BWM bo v Ženevi pokazal konceptno različico i4. Ta bo verjetno kar v povsem serijski formi.
Uradno
25. februar 2020
Po tistem, ko so zaključek proizvodnje napovedali pri Mercedesu za razred X, so se zdaj za podobno potezo odločili še pri Volkswagnu. Proizvodnja se zaključuje v sredini maja oziroma v 20. tednu, to pa pomeni, da trgovci novih naročil ne sprejemajo več.
24. februar 2020
Tragično preminulemu Kobeju Bryantu se je eden izmed navijačev poklonil na neobičajen način, v katerem pa nekateri vidijo le spretno marketinško potezo.
Napoved
24. februar 2020
Če zaradi širjenja korona virusa ne bodo odpovedali salona v Ženevi, potem se zna zgoditi, da bodo Italijani ukradli šov. Namreč, ti napovedujejo prihod zelo posebnega avtomobila. To dokazuje zvočni posnetek.
Filmi
24. februar 2020
17 let po zaključku trilogije se obetata še dva dela Matrice, glavna igralca pa spet dirjata na Ducatiju.
Koronavirus
23. februar 2020
Koronavirus še naprej pustoši po kitajskem gospodarstvu.
Hot Wheels
23. februar 2020
Tesla Cybetrtuck je dobil tudi pomanjšano različico. Tri mesece po predstavitvi je Mattel napovedal dva nova Hot Wheels Cybertruck avtomobila na daljinsko vodenje. Eden je namenjen vožnji po znameniti oranžni stezi, drugi pa spada na pločnike in dvorišča.
21. februar 2020
Pri Volvu so danes najavili, da bodo v kratkem v prodajne salone po Evropi poslali prenovljene primerke največje limuzine in karavana.
21. februar 2020
Citroenova prestižna divizija DS ima kot kaže zelo resne načrte za prihodnost. Čez nekaj dni bodo razkrili nov avto oziroma prestižno limuzino, katere oznaka bo najbrž DS9.
Update
20. februar 2020
Na spletu so se znašle prve fotografije novega Caddyja, ki na prvo premiero prihaja na salon v Ženevo.
Napoved
20. februar 2020
Francoska znamka v Južno Ameriko in države podsaharske Afrike v nekaj mesecih pošilja svojo novo pridobitev. Model Landtrek je poltovornjak, ki zmore vleči do 3,5 tone tovora in na kesonu prepeljati za več kot tono težak tovor.
Predčasno
20. februar 2020
Iz ene od Porschejevih delavnic so ušle prve fotografije nove generacije kultnega 911 Turbo. Ta na prvo srečanje z javnostjo prihaja v Ženevo.
Najstniška objestnost
20. februar 2020
Skupina najstnikov je v okolici Bostona vdrla v salon prodajalca Lamborghinijev in ukradla dva Urusa, vendar se je njihov podvig hitro in klavrno končal.
Cene v Sloveniji
19. februar 2020
Pri slovenskem zastopniku vozil Volkswagen so pred nekaj dnevi objavili cenik za Golfa osme generacije, ki na slovenske ceste uradno pripelje prihodnji mesec.
Slovenija
19. februar 2020
V novomeški tovarni bodo do aprila uvedli polovično nočno izmeno in zmanjšali število izdelanih avtomobilov z 950 na 800 dnevno.
18. februar 2020
Če smo doslej v igranju igric videli le sredstvo za pobeg od vsakdanjega stresa, pa smo zdaj dobili dokaz, da nam lahko spretnosti, pridobljene v virtualnem svetu, koristijo tudi v resničnem življenju.
18. februar 2020
Na dražbi bodo v kratkem prodajali redek primerek enega najbolj ikoničnih Citroenovih modelov, Citroen DS21 Decapotable by Chapron iz leta 1966.
1 / 918

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija