Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Renault
20. oktober 2020
Znamka Alpine se je še pred nekaj meseci soočala z ukinitvijo, zdaj pa se ji obeta, da bo postala Renaultov oddelek premijskih vozil. Novi vodja Renaulta Luca de Meo je glede prihodnosti znamke optimističen.
Napovedi
20. oktober 2020
Bugatti je objavil skrivnostni napovednik za še bolj skrivnostni avto.
Velika Britanija
20. oktober 2020
Voznik Audija A3 je več kot precenil svoje vozniške sposobnosti in pridelal kar nekaj zvite pločevine.
Novo na trgu
20. oktober 2020
Madžarski AutoWallis je pred nekaj dnevi tudi uradno zaključil posel s podjetjem A-Cosmos in tako postal novi lastnik prodajnega mesta na Celovški cesti v Ljubljani.
Padel je nov rekord
20. oktober 2020
Shelby SuperCars je postavil nov hitrostni rekord produkcijskega vozila. Najhitrejši serijsko proizvajan avto je postal Tuatara, ki je dosegel hitrost 532,7 km/h s povprečjem 508,7 km/h v obe smeri na zaprti cesti v Nevadi v ZDA.
Poprodaja
20. oktober 2020
Tuning mojstri podjetja Prior Design so zavohali novo poslovno priložnost in napovedali skorajšnji začetek prodaje oblikovno spremenjenih odbijačev za BMW M3 in M4 Coupe, ki vključujejo predvsem manjšo dimenzijo ledvičk.
Superšportniki
19. oktober 2020
Za pravega ljubitelja hitrih avtomobilov starost ni ovira.
Novo v Sloveniji
19. oktober 2020
V petek 16.oktobra so v delovanje vključili že tretje DAB+ omrežje, katerega posebnost je, da se bodo lahko vključili še regionalni in lokalni radijski programi.
Zamenjava
19. oktober 2020
Francoski Largus poroča, da naj bi se pri Mercedesu odločili za zamenjavo vstopnega dizelskega motorja v modelih razreda A in B.
Dražba
18. oktober 2020
Avkcijska hiša Bonhams je pred nedavnim prodala enega najbolj razvpitih avtomobilov v ameriški zgodovini: limuzino Lincoln Continental, zadnji osebni avto predsednika Johna F. Kennedyja.
Novo
17. oktober 2020
Priljubljena aplikacija za preverjanje zgodovine rabljenih avtomobilov je postala del skupine AMZS in je na voljo tudi kot mobilna aplikacija.
Segment A
16. oktober 2020
Ob združitvi s Fiatom je PSA pregledal svoj portfelj in najverjetneje se bo francoski proizvajalec odpovedal svojima dvema najmanjšima avtomobiloma na evropskem trgu.
Mini Countryman
16. oktober 2020
Minijevega križanca ne bodo več izdelovali Nizozemci.
Lexus
16. oktober 2020
Lexus bo z evropskega trga umaknil tri modele. Presenetljivo pa bo ostal eden izmed manj zastopanih, naprednejših.
Omejena serija
16. oktober 2020
Pisalo se je leto 1980, na salonu avtomobilov v Ženevi Audi predstavi njihov revolucionaren avto z oznako Quattro. Danes njegovo rojstvo obeležujejo s posebno izvedbo Audija TT RS.
Nemčija
15. oktober 2020
Gradnja Tesline tovarne pri Berlinu je ustavljena. Razlog? Dobavitelj je odklopil vodo za gradbišče, ker niso plačani računi.
Uradno
15. oktober 2020
Podjetje Magna bo v avstrijskem Gradcu proizvajalo novi SUV Ocean za ameriško podjetje Fisker. Določena dela naj bi izvajali tudi v slovenski enoti Magne v Hočah, katera točno, pa še ni znano.
Napoved
15. oktober 2020
Po včerajšnji napovedi, da bo v kratkem v prodajne salone zapeljal Golf GTI Clubsport, je dan po tem pred nami že novo zanimivo razkritje. Prihaja Golfova češnja na vrhu torte.
Render
14. oktober 2020
Legende nikoli niso pozabljene in tako je tudi Bolha dobila novo inkarnacijo. Sicer za zdaj le kot računalniški render, ki pa je dobra podlaga za morebitno realizacijo v prihodnosti. Oblikovalski studio MA-DE si je zamislil sodoben koncept, imenovan 126 Vision.
Okrevanje trga
14. oktober 2020
Na Kitajskem prodaja avtomobilov že šesti mesec zapored narašča. V septembru so z 12,8 odstotki utrdili svoj položaj največjega avtomobilskega trga na svetu, ki okreva po udarcu pandemije.
1 / 955

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija