Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Libanon
23. januar 2021
Lanska eksplozija v pristaniškem delu libanonske prestolnice je za seboj pustila ogromno materialno škodo. Tudi na novih avtomobilih.
Lotus
22. januar 2021
Kljub električnemu hiperšportniku Evija in prihajajočemu SUV se Lotusov motor z notranjim izgorevanjem letos še ne poslavlja. Njegov labodji spev prihaja to poletje.
Hurtan
23. januar 2021
Španski karoserist Hurtan je predstavil svoj nov model Grand Albaycin, dvosed retro videza, osnovan na Mazdi MX-5.
Sarajevo
22. januar 2021
Med rušenjem neke garaže v naselju Alifakovac v Sarajevu so naleteli na nenavadno najdbo.
Audi
22. januar 2021
Audi bo 9. februarja uradno predstavil serijski e-tron GT, ki se je kot koncept pokazal na avtomobilskem salonu v Los Angelesu leta 2018. Kot napovednik so objavili nekaj podatkov in slik.
Volkswagen
21. januar 2021
Volkswagnov Golf se s prihodnjo generacijo umika z ameriškega tržišča.
Novo
21. januar 2021
Nov veliki Fordov terenec, ki je po odločitvi Fordove uprave po dolgih letih vendarle postal globalni igralec, ima za naš trg že definirano ceno. A začetek prodaje je zaradi zamud v proizvodnji prestavljen na jesen.
Legende
21. januar 2021
Pred dnevi je umrl Jerry Wiegert, podpisan pod superšportnike iz osemdesetih.
Rimac
20. januar 2021
Električni hiperšportnik Rimac C_Two je vzbudil veliko zanimanja že ob predstavitvi leta 2018. Govorilo se je, da je avto že vnaprej razprodan.
Posebnež
20. januar 2021
Volkswagen Polo Harlequin je nastal leta 1995 kot najbolj barvit VW vseh časov. Volkswagen Netherlands se je mavričnemu malčku poklonil z izdelavo njegove sodobne različice.
Hyundai Bayon
20. januar 2021
Hyundaievi trenutni dizajni so vse prej kot dolgočasni. Tem smernicam sledi tudi prihajajoči križanec za Evropo, ki bo, kot obljubljajo, še bolj ekscentričen kot Kona. Nekaj detajlov so razkrili na najnovejših fotografijah.
Nenavadno
19. januar 2021
Avtomobilski tat je na zadnjem sedežu avta, ki ga je ukradel, opazil otroka, zato se je vrnil, oštel otrokovo mater zaradi malomarnosti, ji vrnil otroka in se ponovno odpeljal z njenim avtom.
Rolls Royce
19. januar 2021
Rolls-Royce je že večkrat potrdil prihod svojega prvega električarja, zdaj pa so razkrili nekaj novih podrobnosti.
Rim
19. januar 2021
Zgodilo se je pred novoletnimi prazniki v Rimu, ko je policija neuspešno lovila ukradeno Lancio.
Pri nas aprila
19. januar 2021
Eden od voznikov tovornjakov, ki prevažajo nove avtomobile, je imel priložnost med prvimi od blizu spoznati novega češkega električarja. In to je na kratko tudi dokumentiral.
Porsche
19. januar 2021
Nemški proizvajalec je objavil fotografijo na kateri je povečana družina električnega Taycana. Namreč, ponudbi se v kratkem pridružuje najverjetneje še najcenejša različica tega električarja.
Avstrija
19. januar 2021
Marsikdo med vami je že obiskal znameniti muzej na prelazu v Hochgurglu na Tirolskem. Zdaj ga ne boste več.
Statistika
18. januar 2021
Britanci so bili v lanskem letu najbolj naklonjeni sivim avtomobilom. Prvo mesto priljubljenosti je na Otoku siva barva zavzela že tretje leto zapored. Na sebi jo je imela skoraj četrtina vseh novih avtomobilov.
Napoved
18. januar 2021
18. februarja bodo pri Hondi končno razkrili fotografije nove generacija modela HR-V, jeseni pa bi ta že lahko pripeljal tudi na naše ceste.
Spremembe
18. januar 2021
Združitev koncernov PSA in FCA, iz katerega je nastala skupina Stellantis, je pod vprašaj postavila načrt znamke Peugeot, da se leta 2026 vnovič vrne v ZDA.
1 / 969

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija