Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Novice
Render
2. avgust 2021
Daewoo Matiz je eden tistih avtomobilov, ki so bili pred nekaj desetletji razmeroma pogost pojav na naših cestah, naenkrat pa so z njih večinoma izginili. S pomočjo digitalne umetnosti lahko vidimo, kako bi izgledal v sodobni inkarnaciji.
Renderji
2. avgust 2021
Ko je konec 2015 na trg prišla Alfa Giulia, je zasedla mesto najlepše limuzine. Ampak nekaj je manjkalo in še vedno manjka.
Audi
2. avgust 2021
Audi je v prvi polovici leta dosegel rekordno prodajo, vendar se utegne zaradi težav v dobavni verigi in višjih stroškov surovin situacija v drugi polovici leta obrniti.
Velika Britanija
31. julij 2021
Vsi smo se že znašli v situaciji, kjer smo začutili klic narave prav med vožnjo po avtocesti, po možnosti daleč od počivališča. Kot kaže, se je to zgodilo tudi neki Britanki, ki so jo policisti ujeli na radar.
Prometna varnost
31. julij 2021
V Franciji so na prometno bolj obremenjenih cestah nameščene tako imenovane superkamere, ki omogočajo hkratno kaznovanje več voznikov, ki kršijo prometne predpise.
Aston Martin
30. julij 2021
Aston Martin postopno okreva po krizi lanskega leta, deloma tudi po zaslugi svojega SUV modela.
Škotska
30. julij 2021
Prihodnost pogona za množični transport bodo bodisi baterijski ali pa pogon na gorivne celice. Motor z notranjim izgorevanjem se poslavlja in ob iskanju alternativ se najdejo različne inovativne rešitve. Eno izmed njih je razvila škotska destilarna viskija Glenfiddich.
Napoved
30. julij 2021
Na salonu v Munchnu bodo pri Mercedesu predstavili novega člana električne družine, ki bo nosil oznako EQE.
Frank Stephenson
29. julij 2021
Frank Stephenson velja za enega najvplivnejših avtomobilskih oblikovalcev sodobnega časa. Poznavalcem ga ni potrebno posebej predstavljati, za ostale pa bo verjetno dovolj omeniti, da je zaslužen za nekatere največje legende v avtomobilizmu.
Vročina
29. julij 2021
Strokovnjaki svarijo pred ekstremi.
Napovednik
29. julij 2021
Konec letošnjega novembra v kinematografih premierno predstavijo novo nadaljevanje franšize Ghostbusters, kjer eno glavnih vlog odigra prepoznavni Cadillacov reševalni avto.
Nizozemska
29. julij 2021
Oblasti pozivajo voznike, naj vozijo hitreje.
Ideja
29. julij 2021
Pregorela žarnica pomeni zmanjšano vidnost vozila, zato nas policisti lahko kaznujejo, če na našem avtu ne delujejo vsa svetila, ki bi morala. V ZDA so se s težavo spopadli drugače.
Novo v Sloveniji
28. julij 2021
Berlingo, ki po več kot 20 letih še vedno ohranja precejšnjo priljubljenost med kupci, se zdaj predstavlja z novim alternativnim pogonom. Tega prostorskega velikana zdaj poganja samo električna energija.
Napovedi
28. julij 2021
Škatlasti terenčki so v vzponu in tudi korejska znamka ponuja svojo igračko.
Napovedi
28. julij 2021
Hyundai je napovedal minivana, ki si oblikovne poteze sposoja pri Tucsonu.
Primerjava
27. julij 2021
Spletna stran Carinsurance.ae je pripravila zanimiv cenovni pregled cen petih modelov različnih avtomobilskih znamk, ki se prodajajo na 32 različnih trgih po svetu. Tudi v Sloveniji.
Potrjeno
27. julij 2021
Gilles le Borgne, šef razvoja pri skupini Renault, je za angleški Autoexpress potrdil, da znamka Alpine razvija novega športnika na osnovi Renaulta 5 EV.
Mercedes-Benz EQS
26. julij 2021
Mercedes-Benz EQS postavlja nove standarde v segmentu luksuznih limuzin. Vsebuje veliko najnovejše tehnologije, vendar pa bodo nekatere možnosti na voljo kot naročniška storitev.
Dražba
26. julij 2021
Na dražbi bodo prodali Mercedes 600 nekdanjega Beatla Georgea Harrisona.
1 / 1000

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija