Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ranger Raptor in Focus ST za Valižane
Uniformiranci posebne enote v južnem Walesu so pred nekaj dnevi svojo floto vozil obogatili z novo atrakcijo na štirih kolesih.
Peter Pirkovič
29. november 2019 | 11:02:00

Prvi izbor je bil Ford Ranger Raptor, odet v znane policijske rumeno-modre barve in opremljen z vso potrebno policijsko opremo. Poleg tega so na uporabo prevzeli še karavansko izvedbo prenovljenega Focusa ST. V nosu ima vgrajen 280-konjski bencinski stroj, ki bo večino svojih nalog opravljal na cestah južnega Walesa. Na drugi strani bo Ranger Raptor prvenstveno namenjen intervencijskim nalogam na terenu. Z zmogljivim 210-konjskim dizlom, Fox vzmetenjem, posebnimi terenskim gumami in z dovolj velikim odmikom od tal, je več kot primeren za zahtevne terenske naloge. Ob tem ni odveč omeniti, da so še pred predajo policistom, oba primerka pod svoje okrilje vzeli mojstri iz Fordovega oddelka Special Vehicle Preparation team in ju primerno nadgradili za policijsko uporabo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija