Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kmalu že peta generacija
Novice   |   Suzuki Swift
Kmalu že peta generacija
Suzuki Swift bi lahko svojo naslednjo generacijo dočakal že sredi prihodnjega leta.
Urša Prosenjak
20. februar 2021 | 20:01:00

Po poročanju japonskih medijev naj bi imel Swift pete generacije številne posodobitve, med drugim bo izboljšana tudi aktivna in pasivna varnost. Zgrajen bo na novi platformi, ki bo bodisi izboljšana različica sedanje ali pa povsem nova.

Pričakovani sta vsaj dve verziji motorja: 1,2-litrski atmosferski štirivaljnik in 1,2-litrski štirivaljnik z blagim hibridom, ponujata pa večjo moč in boljšo učinkovitost v primerjavi z motorjem sedanjega modela.

Nova generacija bo vključevala tudi posodobljeno različico Swift Sport s prenovljenim 1,4-litrskim štirivaljnikom s turbopolnilnikom, ki pa se bo družini pridružila nekoliko kasneje, v letu 2023.

Kar se tiče zunanjega videza, bo novi Suzuki Swift podoben trenutnemu modelu. Proporci bodo podobni, imel pa bo nekoliko bolj zaobljene poteze in mehkejše robove, kar mu bo dalo nekoliko prestižnejši videz.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Imel sem drugo generacijo pred davnimi leti, bil je fajn zanesljiv avtomobilček. Tudi sedanji mi ni napačen, jih pa na naših cestah skoraj ne vidim več.
21.2.2021 8:25:29
Jon
Mi mamo kr dva pr bajti,nova modela...4x4😉. Ze prejsnji model je bil dober,ta je se boljsi. Uglavnem zelo zadovoljni,pozimi pa tak gre kam hoces😀. Pa se poraba je tam okol 5l...4.8-5.7. Kot drugi avto,pa cena je zelo zmerna.Je pa malo plastik fantastik,ampak nic strasnega😀
21.2.2021 11:21:48
spartan
1.0 turbo manjka....
21.2.2021 22:56:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija