Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
MotoGP bo dobil svojo dokumentarno serijo na Amazon Prime
Novice   |   Film in TV
MotoGP bo dobil svojo dokumentarno serijo na Amazon Prime
Po izjemnem uspehu serije Drive to Survive, ki je povečala priljubljenost Formule 1 pri širši javnosti, bo podobno dokumentarno nanizanko dobil tudi MotoGP.
Urša Prosenjak
29. marec 2021 | 0:56:00

Dorna Sport je združil moči z Amazonom v snovanju nove dokumentarne serije. Za produkcijo je zadolženo podjetje Mediapro, ki je že poslalo svojo ekipo v Katar, kjer snemajo kadre začetka sezone MotoGP. Format za zdaj še neimenovane serije bo podoben Neflixovemu formatu serije Drive to Survive, dolžine serije in datuma izida pa še niso razkrili.

Dirkači MotoGP so nad načrtovanim projektom izrazili navdušenje in serijo vidijo kot pozitivno pridobitev. Sicer se je priljubljenost MotoGP v zadnjih letih povečala, razlog za to so vse bolj tekmovalne dirke. Zlasti opazen je porast v jugovzhodni Aziji, kjer sta bili malezijska in tajska dirka pred pandemijo praviloma razprodani.

Zadnji dokumentarec o MotoGP, ki je doživel množično priljubljenost, je bil Hitting the Apex leta 2015, režiserja Marka Nealea in producenta Brada Pitta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija