Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Staria Kinder za južnokorejske šolarje
Novice   |   Hyundai
Staria Kinder za južnokorejske šolarje
Južnokorejski otroci se bodo v šolo vozili s posebno izvedbo Hyundaievega modela Staria.
Urša Prosenjak
12. oktober 2021 | 0:08:00

Hyundai Staria Kinder je šolski avtobus, osnovan na običajni izvedbi Starie, ki ima na prednjem in zadnjem delu strehe dodatne luči, ob voznikovih vratih pa ima še majhen stop znak, ki ostale udeležence opozarja na prisotnost otrok v prometu. Zunanjost je v živo rumeni barvi za boljšo vidnost.

V notranjosti sta možni konfiguraciji z 11 ali 15 sedeži. Vsi varnostni pasovi so prilagodljivi po višini in ustrezajo otrokom različnih starosti. Opozorilni sistem vozniku sporoča, ali so otroci pripeti.

Hyundai Staria Kinder se ponaša z obiljem varnostnih sistemov. Med drugim vsebuje sistem za preprečevanje naleta, pomoč pri ohranjanju voznega pasu, izogibanje trkom v mrtvem kotu in preprečevanje trkov zadaj.

Cena enajstsedežnega modela znaša okoli 29.000 dolarjev, 15-sedežna različica pa je približno dva tisočaka dražja. Pri Hyundaiu sicer opozarjajo, da je lahko s subvencijami končni znesek občutno nižji in se lahko spusti celo pod 17.000 dolarjev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija