Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Tehnika
Goriva
15. oktober 2019
Se bliža pomemben premik v reševanju težav z emisijami in CO2? Tehnologija sploh ni tako nova kot se zdi.
Inovacija
20. september 2019
Gumarski proizvajalec je spet dokazal, da ima številne nove tehnične rešitve, ki bodo v nekaj letih morda že na voljo v osebnih avtomobilih. Ena bolj zanimivih, je zatemnitev stekel.
24. avgust 2019
Pri Hondi razvijajo varnostno blazino, ki bo bolje varovala potnike v primeru frontalnega trka.
Izkušnja
20. avgust 2019
Nedavni preskus Mercedesa razreda B mi je ponudil novo in precej uporabno novost, ki jo prinaša navigacijska naprava nove generacija. Prvič so jo uporabili že v novem razredu A, takoj zatem pa so jo posvojili še drugi bratje.
Varnost
10. avgust 2019
Verjamemo, da je splošno znano, da varnostna blazina svojo vlogo lahko ustrezno odigra le, če je potnik v avtomobilu pripet z varnostnim pasom.
10. julij 2019
Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan, pravi otroška pesmica. V njenem slogu Jaguar Land Rover želi vedeti, kakšno je vaše razpoloženje med vožnjo.
8. junij 2019
Proizvajalec delov ZF je prikazal novo idejo za povečanje varnosti v prometu.
Španija
10. april 2019
Biogorivo je mogoče pridobivati na različne načine, od odpadnih olj do rastlin, Seat pa v Barceloni testira uporabo na osnovi smeti.
20. marec 2019
Pravi magnet za oči pri novem 911 Carreri Cabrioletu je edinstvena zložljiva streha s ploščatimi nosilnimi elementi.
Porsche
23. januar 2019
Novi Porsche 911 poleg številnih novosti vključuje tudi program Wet Mode za varnejšo vožnjo po mokri in spolzki podlagi. Ta bo del serijske opreme pri vseh verzijah.
14. december 2018
Predstavljajte si, da imate električni avto, ki ga polnite preko domače polnilne postaje in na neki točki ne polni več ali še več, skuri vam vse varovalke.
Aston Martin Valkyrie
13. december 2018
Bencinski dvanajstvaljnik je morda eden zadnjih redkih primerkov motorja stare šole, ki so ga razvili pri podjetju Cosworth in je namenjen novemu superšportniku, kateri je nastal pri Aston Martinu, v sodelovanju z Red Bull Racingom.
3. december 2018
Na nedavni domači premieri novega X5 smo na posebej pripravljenem poligonu preverili delovanje novega pomočnika za vzvratno vožnjo.
16. november 2018
Glede na videno na fotografijah in video posnetku bo nova tovarna, v kateri bodo proizvajali razred S, bolj podobna bolnišnici kot proizvodnemu obratu.
14. november 2018
Danes, ko 3D tiskalniki niso več nobena raketna znanost in lahko za mali denar iz plastike sestavite karkoli, pa je ideja tiskanja avtomobilskih platišč še vedno skorajda utopija.
21. oktober 2018
V globalnem tekmovanju na področju baterij za pogon prevoznih sredstev se bije nenehen boj za prevlado nad tehnologijo in viri.
10. oktober 2018
Kmalu po razkritju na pariškem avtomobilskem salonu, so Bavarci poskusno začeli s proizvodnjo v tovarni v Munchnu. Ponujamo vam kratek vpogled v delo tamkajšnjih mojstrov in robotov. Proizvodnja nove Trojke se bo izvajala tudi v Mehiki in na Kitajskem.
4. oktober 2018
Električni avtomobili pri Volkswagnu so dejstvo. Prvi bolj resen pristop k tej alternativi bo viden prihodnje leto, ko se bo začela proizvodnja serije ID.
19. september 2018
Vse tri tovarne bodo od 2021 v svoje avtomobile vgrajevale infotainment, ki ga bo poganjal Google Android.
12. september 2018
So leteči avtomobili oddaljena fikcija ali tik za vogalom? Ameriški Samson Sky je pred kratkim oznanil, da ima za njihov leteči avto že 800 rezervacij.
1 / 18

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija