Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nissan Juke za skoraj 650 tisoč evrov
Nissan Juke za skoraj 650 tisoč evrov
Pred nekaj leti je Nissan za potrebe promocije model Juke spremenil v divjo zver, ki ga je krasila oznaka R. Zgodba se zdaj ponavlja, le da imajo zdaj prste vmes angleški mojstri predelovanja RML Group.
Peter Pirkovič
9. april 2020 | 16:06:00

Juke R700 R35 je posebnež v vseh pogledih. Mojstri predelovanja so imeli z njim nekaj tisoč ur dela, preden so ga zdaj postavili na cesto. Pravzaprav so jih sestavljali več naenkrat. Pogon so vzeli iz nikoli ostarelega modela GT-R, kar pomeni 3,8-litrski šestvaljnik, ki so ga navili na 700 konjev, od Nissanovega športnika pa so vzeli še menjalnik, vzmetenje, volan, zavorni sistem, za 15 cm so mu podaljšali medosno razdaljo, v notranjosti vgradili varnostno kletko in pogon speljali na vsa štiri kolesa. Izdelali so skupno pet primerkov in enega od teh zdaj prodajajo za 649.500€. Vas zanima? Klik do prodajnega oglasa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija